Verlichting zoals u het wenst

De basis van Techniek 2000 zijn de licht- en krachtinstallaties. U kunt denken aan een eenvoudige uitbreiding met een extra stopcontact tot en met de complete elektrotechnische installatie van een kantoorpand, winkel, bedrijfshal of fabriek. Wij leggen alle voorkomende installaties in nieuwbouw objecten aan variërend van eenvoudige woonhuizen tot geavanceerde bedrijfspanden, of de installatie nu eenvoudig is of geavanceerd.

 

Met verlichting kunt u op elke locatie de juiste sfeer scheppen. De kunst is echter om de energiekosten niet hoger te laten worden dan nodig is. Dit houdt niets anders in, dan er zorg voor te dragen, dat de juiste energiebesparende verlichting op de juiste plaats hangt. Wij werken samen met diverse gerenommeerde verlichtingsleveranciers.

 

Tevens verzorgen wij alle voorkomende installaties in renovatie objecten variërend van eenvoudige woonhuizen tot winkels, evenals geavanceerde bedrijfspanden. Vooral in renovatieprojecten moet er extra oplossingsgericht gewerkt worden zowel in de voorbereiding als wel in de uitvoering, omdat vooral hier elk object uniek is en vraagt om een specifieke benadering en niet altijd voor de hand liggende oplossingen.